De Be-Leef Dag

Op zaterdag 29 oktober organiseert Van Eldik Uitvaartzorg een unieke Be-Leef Dag. Op 3 bijzondere locaties valt van alles te zien en te beleven. U bent van harte welkom!

Wanneer
Zaterdag 29 oktober 2016 – van 11.00 tot 15.00 uur.

Uitvaartbus3Locatie 1
Afscheidscentrum
Van Eldik Uitvaartzorg

Oranjestraat 32
Varsseveld

Tijdstip
De gehele dag.

Programma
Bekijk het nieuwe interieur met kleurrijke stoelen en bankjes en kijk naar de presentaties die Jarik de Graaff laat zien op de grote, nieuwe tv-schermen. Bij mooi weer kunt u ook op de leuke buitenbankjes plaatsnemen. Buiten staat ook de bijzondere Uitvaartbus van Mark van de Poel.

Kans Keuper

Locatie 2
Zaal De Vos
Halseweg 2
Westendorp

Tijdstip
11.15 - 11.45 uur.
12.30 – 13.00 uur.
13.45 – 14.15 uur.

Programma
Op deze bijzondere locatie waar veel uitvaarten worden verzorgd, kunt u genieten van het programma In den Tied en Uut den Tied van Hans Keuper. Hij vertelt verrassende verhalen en zingt er misschien ook wel een liedje bij.

Irene van der Aart

Locatie 3
Zaal Nijhof
Dorpsstraat 13
Halle

Tijdstip
11.15 – 11.45 uur.
12.30 – 13.00 uur.
13.45 – 14.15 uur.

Programma
Cabaretière, zangeres en schrijfster Irene van der Aart speelt hier haar speciaal voor de Be-Leef Dag samengestelde voorstelling Op leven & dood. Het publiek mag meedoen!

 

Een hapje en een drankje
Om alle gasten optimaal te kunnen laten genieten van alles wat er te zien en te beleven valt, sluiten we tijdens de voorstellingen de deur van de zaal. Als u nog even moet wachten tot de volgende voorstelling, dan kunt u dat doen onder het genot van een drankje en een hapje.

Vervoer
De Be-Leef Dag is zo ingedeeld dat u zelf kunt bepalen wanneer u welke locatie bezoekt. Dat kan met de auto of op de fiets. Op de achterzijde van dit programma vindt u een mooie fietsroute. Voor mensen die slecht ter been zijn, rijdt er een busje tussen de locaties. U kunt bij elke locatie instappen.

 

Terug naar overzicht

Laatste nieuws