Wensen

Mocht u het op prijs stellen aanwezig te zijn of te helpen bij de laatste verzorging van de overledene, dan is dat uiteraard mogelijk. Ook is er alle gelegenheid om uw dierbare zelf te verzorgen.

Huisoppas

Een rouwadvertentie is bedoeld om zo veel mogelijk mensen te laten weten dat iemand is overleden. Helaas kan het voor inbrekers een aankondiging zijn om te weten wanneer uw huis onbewaakt is. Mocht u dit bij voorbaat willen uitsluiten, dan kunnen wij in overleg met u een beveiligingsbedrijf inschakelen voor het moment van de condoleance en de dag van de uitvaart.

Dichter bij de natuur

Ook in de vorm van de crematie of de begrafenis komt tot uiting hoe de overledene in het leven stond. De toenemende aandacht voor milieubewust en dichter bij de natuur leven wordt ook binnen de uitvaartbranche weerspiegeld. Na een crematie is het bijvoorbeeld mogelijk om de as uit te strooien in het open veld of op zee.

Op een natuurbegraafplaats kunt u naar eigen voorkeur een plek reserveren en uw lichaam te zijner tijd teruggeven aan de aarde. Een sprekend voorbeeld hiervan in de regio is Natuurbegraafplaats Slangenburg aan de Nutselaer te Doetinchem, www.natuurbegraafplaatsslangenburg.nl

 

Dichter bij de natuur

Natuur