Wat we doen

Als team bieden wij een verscheidenheid aan diensten wanneer u te maken krijgt met een overlijden. Het regelen van de uitvaart, de begeleiding van de afscheidsdienst, de invulling van de afscheidssamenkomst door onze ervaren afscheidsspreekster, het opluisteren van een uitvaart met live gezongen en gespeelde muziek, de faciliteiten van ons Afscheidscentrum, advisering over de verschillende uitvaartverzekeringen: dit alles vormt het palet om een uitvaart geheel in de stijl van de overledene en u als nabestaanden te verzorgen.

De uitvaart bespreken

Het bespreken van de uitvaart gebeurt meestal bij de familie of betrokkenen thuis. In de vertrouwde huiselijke sfeer worden de wensen en praktische zaken rondom de uitvaart van de overledene besproken. Onze Uitvaartverzorgers en Gastdames doen er alles aan om u op een passende en betrokken wijze te ondersteunen tijdens die eerste dagen na een overlijden.

Kinderen

Het overlijden van een kind is een onbeschrijfelijk ingrijpende gebeurtenis. Waar je nooit aan denkt, wat je niet wenst, overkomt je. Je staat ongewild voor beslissingen die belangrijk zijn, maar waar je niet aan toe bent.

Of je kindje prematuur of voldragen overleden is, of je kind nog heel jong of al een tiener is, afscheidnemen - en daar de tijd voor nemen - is van groot belang. Het helpt om wat je overkomen is, als ouders of als gezin, te kunnen dragen.

Afscheidnemen doe je zelf, op jouw of uw manier. Wij kunnen daarbij helpen. Met onze kennis en ervaring kunnen wij je bijstaan in het maken van keuzes. Samen geven we vorm aan een afscheid waarmee je als ouders of gezin verder kunt.


Kinderen