Waar we zijn

Het bespreken van de uitvaart gebeurt meestal bij de familie of betrokkenen thuis. In de vertrouwde huiselijke sfeer worden de wensen en praktische zaken rondom de uitvaart van de overledene besproken. Onze Uitvaartverzorgers doen er alles aan om u op een passende en betrokken wijze te ondersteunen tijdens die eerste dagen na een overlijden.Kantoor

Kantoor

Mocht het op prijs gesteld worden om de uitvaart niet thuis te regelen, dan ontvangen wij u graag in de Gesprekskamer van ons kantoor of in ons Afscheidscentrum. Onze dienstverlening begint echter niet altijd na een overlijden. Mocht u vooraf alles willen regelen en vastleggen, dan nemen wij dat graag met u door.

Ons kantooradres:
Terborgseweg 14d,
7051 GA Varsseveld


Het afscheidscentrum:
Oranjestraat 32,
7051 AJ Varsseveld

Afscheidscentrum

Wij bieden u graag een afscheid op maat in de sfeer die bij u past. Ons Afscheidscentrum is geschikt voor familiebezoekjes, condoleances en afscheidssamenkomsten. Deze momenten van ontmoeting kunnen wij voor u omlijsten met foto’s of filmpjes van de overledene en passende muziek.

Afscheidscentrum 3

 

Familiebezoekjes
Op nagenoeg elk gewenst moment kunt u de overledene bezoeken. Onze gastdames zorgen er voor dat u in alle rust de tijd kunt nemen die u nodig heeft. Voor kinderen staat er een mandje klaar met kleurplaten en spelboekjes. Zo kunnen zij spelenderwijs ontdekken hoe zij met zo’n bijzonder bezoek om kunnen gaan.


Condoleance
In ons Afscheidscentrum kunt u in een warme huiskamersfeer mensen ontvangen tijdens de condoleance voorafgaand aan de uitvaart. Wij serveren voor u wat u maar wenst, een kopje koffie met een koekje, een hartig hapje, een etagère met allerhande lekkernij of uw eigen gebakken taart.

Afscheidssamenkomst
Ons Afscheidscentrum is geschikt voor een klein en intiem afscheid, maar biedt ook ruimte aan een groep tot 100 mensen. U kunt hier in alle rust en zonder tijdsdruk een afscheidssamenkomst houden. Wij verzorgen geheel naar wens alles van een eenvoudig kopje koffie tot een uitgebreide catering.

Beeld & Muziek
Op de beeldschermen in de aula en in de hal is het mogelijk foto’s of filmpjes te vertonen van de overledene. Wij bieden passende achtergrondmuziek of brengen uw persoonlijke muziek ten gehore.